Tysslingedagen

30 Maj
klockan 10:00 – 18:00


Under Tysslingedagen 2019 kommer det finnas mycket att se här på Naturens Teater!

Vi kommer ha bilutställning med häftiga bilar och HotRods.Vi kommer ha varmkorvförsäljning och i cafeét serveras det Rånnestamackan och annat gott!Dessa utställare kommer också att finnas här och visa sina alster:


LARZ LUNDBERG
Kameran är ofta min följeslagare i natur och i stad där jag gärna ser min omgivning i makroperspektiv. Här visar jag några av mina foton.HENRIK WERGE
Målet med mitt bildskapande är att skildra naturen som den plats för avkoppling och glädje det innebär för mig själv att få vistas utomhus. Önskar att fler får dela detta.


ELIISA ANDREN
Eliisa Andren är vedicartlärare konstnär och författare. Ställer ut målningar av träd, för inre kontemplation eller meditation. Genom att betrakta träd stillas vårt inre och stressen sjunker. Målningarna är i temat årstider, collage/acryl.


INGRID MALMSTEN
Började teckna mode redan i skolan 1946, fortsatte med bilder för reklam när jag gick på Bäckmans. Jag fortsatte på Märthaskolans franska avdelning. Mina bilder är utförda i en teknik som heter lavering.


För mer information om Tysslingedagen och alla utställare klicka HÄR
Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Öppettider

Under Svanrasten 23 februari till 3 maj har vi öppet 08:00 till 16:00 Från den 4 maj har vi öppet onsdag till söndag 12:00 till 17:00

Antal svanar idag

Svanräkningen avslutad för säsongen

Svanhistorik

Artportalen